Proizvođači
 
Informacije
 
Košarica
0 stavki
 
Najprodavanije
 

O nama

ISTORIJAT I BIOGRAFIJA PREDUZEĆA «RACA COMPANY» d.o.o. HADŽIĆI 

Preduzeće je osnovano 07.12.1996.godine a osnovač i ujedno direktor preduzeća je Raca Boris. Zamjenik direktora je Raca Darija i pored njih uposleno je još 4 uposlenika na mjestu trgovaca.

Poslovi kojim se preduzeće bavi je veleprodaja i maloprodaja ribarskog pribora i opreme na području BiH. Preduzeće «RACA COMPANY» d.o.o. je od početka svoga poslovanja težilo ozbiljnom pristupu cijelokupnom BiH tržištu, što obzirom na tadašnje ekonomsko – političke prilike na tržištu nije bio lak posao.

Vremenom se situacija promijenila i preduzeće je zauzelo vodeći položaj u BiH po pitanju trgovine ribarskim priborom i opremom renomiranih svjedskih proizvođača kao što su: «Daiwa – Cormoran»,  «GmbH», «Balzer», «GmbH Climax» iz SR Njemačke , te firma Shimano, VMC, Buldo, Colmic, Scierra, Ron Thomson, Prologic iz Danske, potom čuvene firme za varaličarski pribor Rapala, Storm, Mepps, čiji smo i distributeri za BiH, kao i mnogi drugi dobavljači iz Evrope i izvan Evrope.

Naše preduzeće posjeduje vlastito skladište iz kojeg putem široke mreže distributera plasira robu na cijelo BiH tržište.